Klacht: handdoeken actie

op 22 september 2016 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw, Het gaat om de handdoeken actie. De eerste actie kon men de zegels inwisselen tot 1-2-2016. Ik had 6 boekjes en nog 9 zegels. Dit was dus voor 7 boekjes, 1 zegeltje te kort voor 8 boekjes. Wat bleek….alle handdoeken waren al weken van te voren op. Destijds werd mij gezegd dat het bij vele filialen zo was gegaan en de zegels te bewaren omdat er in de toekomst weer een handdoeken actie zou komen.
Nu is er dus weer de nieuwe actie maar kan niet mijn destijds gespaarde zegels inleveren die ik nog steeds bezit. Graag wil ik van u vernemen wat u hieraan kunt doen. Met vriendelijke groet, Mariëtte Broos

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik de vorige boekjes en zegels inleveren en hiervoor de handdoeken willen ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Mariette Broos

1 jaar geleden - Vandaag 25-9-2016: nog geen reactie ontvangen!

Alle klachten die gemeld zijn door Mariette Broos