Klacht: Half uur wachten voor de 2e keer in een week

op 29 juli 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kom dagelijks bij de mac ik sta nu voor de 2e keer in een week meer als 20 min te wachten op me eten +dat ik bij alles wat ik bestel een hamburger er bij neem en bij de ene mac er wel mosterd op zit en bij de andere mac niet of koude patat na 25 m8n wachten

Gewenste Oplossing:

Als de bovestaande problemen worden opgelost

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vaste mac klant