Klacht: Half om half gehakt

op 21 december 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer, mevrouw,
Ik heb gehakt gekocht om spaghetti te maken, maar helaas kwam er zoveel water vrij binnen een paar minuten dat het blijkbaar niet het gewicht in vlees was , maar veel te veel vocht. Daar was ik niet blij mee, wNt wanneer je een halve kilo gehakt koopt wil je uiteraard ook voldoende vlees hebben en niet betalen voor teveel vocht.

Gewenste Oplossing:

Minder vocht toevoegen !

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tinyseegers