Klacht: hakkelen motor bij wegrijden in de 1e versnelling

op 10 augustus 2017 over Opel in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

bij het opkomen van de koppeling grijpt deze aan, maar de motor verslikt zich en gaat niet verder en auto blijft dan stilstaan, kan gevaarlijke situaties geven, ik moet ook even melden dat ik hiervoor een automaat reed van een niet te noemen merk en nu weer een schakel wagen en dat ik eerst weer moest wennen aan het opkomen van de koppeling, maar na 4 maanden moet dat toch wel gewend zijn en begin ik te twijfelen of ik he zelfde probleem heb als diegenen die het gemeld al hebben en wat ik ook steeds hoor dat het een software probleem zou zijn, ga vandaag dan ook even informeren bij mijn dealer

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden natuurlijk al het probleem is opgelost en zich niet meer voordoet

Alle klachten die gemeld zijn door matrixm670sl