Klacht: Haartje in mijn daim chocoate cake

op 17 juli 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een aantal weken al een klacht ingediend via de website van ikea maar tot op vandaag heb ik geen antwoord ontvangen. Daarom doe ik het dus zo. Ik had namelijk een paar caken gekocht van het merk daim, dus we waren aan het fenieten maar tot plots zag ik een haartje in mijn cake en hiervan begonnen we allemaal te kokhalzen wat tot resultaat leidde dat we de cake hebben weggegooid. Dit vond ik al niet goed. Maar dat ikea na drie weken nogsteeds niet reageert nog erger

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als we hier een vergoeding voor terugkrijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Masy114