Klacht: Haar uit val en dof haar door colorista hot pinkhair

op 20 maart 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zaterdag heb ik bij de kruitvat colorista hot pink hair spray voor 1 dag gehaald ik Was proef persoon eerst en toen werdt mij verteld dat het werkt dus ik heb hem gekocht toen thuis beteen natuurlijk uit geprobeerd maar toen uur der naar kreeg ik opeens haar uit val en dof haar leekt wel op een stuk touw en dat voor 8 euro en de bon heb ik helaas niet meer omdat er gezegt is het werkt perfect bij u maar dit is echt schandalig voor 8 euro

Gewenste Oplossing:

Als ze wat laten horen en wat voor terug kunnen geven

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 28 maart 2017 om 12:07 geantwoord

Geboden Oplossing:

Naar aanleiding van het bericht dat wij via klacht.nl ontvingen, hebben wij direct contact met Emma gezocht. We vinden het erg vervelend om te moeten lezen dat Emma dit keer teleurgesteld is in ons product. Na het telefonische contact, hebben wij samen afgesproken om een vervangend product naar haar op te sturen. Wij hopen dat zij dit product weer met veel plezier zal gaan gebruiken.

Alle klachten die gemeld zijn door Hendrik008