Klacht: Haar in burger

Lida Luiken op 19 december 2019 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er zat een haar in de cheeseburger mijn man gaat er mee terug, de burger word weggegooid en mijn man krijgt een nieuwe zonder dat er een woord word gezegd en sorry of geen succes, het kan altijd gebeuren maar een sorry of excuses is dan wel fijn om te horen

Gewenste Oplossing:

Of korting of op zijn minst een excuses

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lida Luiken