Klacht: Grote teleurstelling

op 18 september 2018 over Bestdeco.nl in de categorie Internetshops - Interieur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 foto’s op plexiglas besteld maar dat is een grote teleurstelling.

Beide afbeeldingen zijn grauw en grijs terwijl de aangeleverde foto’s, gemaakt door een fotograaf, mooi fris van kleur zijn.

Contact opgenomen, reageren in eerste instantie niet op email, pas na een rappel antwoord terug dat wij de foto’s zo afgeleverd hebben. Ik heb daarop gebeld om te zeggen dat dat niet het geval is en te zoeken naar een oplossing. Daarop worden alleen drogredenen als schermkalibratie en kleurechte printers aangevoerd.

Beide foto’s zien er op verschillende computer schermen, en ipad’s prachtig uit. Alleen niet als het uit hun software printer komt niet. Dan beweren dat het aan de foto’s ligt gaat er bij mij niet is.

Ik heb ze de foto’s opnieuw aangeboden via WeTransfer en ze verzocht er nog eens naar te kijken. WeTransfer stuurt een notificatie als de ontvanger ze gedownload heeft, Bestdeco heeft de moeite niet eens genomen……

Laat je ook niet misleiden door hun Webwinkelkeur. Bemiddeling door hen is geheel vrijblijvend, BestDeco doet daar verder niets mee.

Evenals de mogelijkheid van AfterPay. Het klinkt goed en veilig maar die doen niets als je niet tevreden bent. Slechts als je het pakket niet ontvangen hebt zou je er iets aan kunnen hebben.

Advies aan een ieder; geef iets meer uit maar laat je mooiste herinneringen niet door deze cowboys vastleggen… Dat wordt 1 grote teleurstelling.

Gewenste Oplossing:

Wanneer beide foto's opnieuw, kleurecht en kosteloos worden afgedrukt.

Alle klachten die gemeld zijn door Armando Dubbers