Klacht: grote stukken

op 13 mei 2016 over Tobacco Manufacturing Ootmarsum in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hoi
sinds enige tijd is mijn man overgestapt van zware van nelle naar zware ruba shag maar het komt steeds vaker voor dat er hele grote stukken in zitten die niet te roken zijn. maar dit stuk (net zo groot als n vloeitje) slaat echt alles dus vandaar dat ik u nu n klacht schrijf als ik alle stukken bewaard zou hebben zou ik zeker 2 pakjes vol hebben.

Gewenste Oplossing:

als het gewoon klein gesneden zou zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tobacco Manufacturing Ootmarsum

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tobacco Manufacturing Ootmarsum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rene23159