Klacht: Grote mond waar ik niet van gediend bent

op 06 oktober 2017 over Zeeman in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was vanmorgen bij de zeeman in Bennekom ik had afgerekend.
Staat de hooft van Bennekom in eens daar bij mij en begint in eens wilt u met mijn collega”s niet over Kelly hebben .Want u weet niet eens wat hier gebeurt is.Maar wij hebben het niet eens over haar gehad Maar Miranda die vertelde alleen wat en de naam Kelly is niet gevallen.Ik ken Kelly goed want het is een kleindochter van mijn overbuurvrouw.Maar daar gaat het niet om zij hoef niet zo uit te vallen in de winkel.

Gewenste Oplossing:

Dat ze normaal tegen klanten doe

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zeeman

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zeeman nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Piny