Klacht: grote mond van personeel

op 08 september 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ben het spuug zat.jumbo maakt zoveel reclame over vriendelijkheid enzo.
maar in de praktijk gebeurt het niet.vanavond was het weer zover,ik kom in de jumbo in wijk holtenbroek in zwollle.ik wil luckyday invullen,ik vraag om een pen,krijg een grote mond ze zegt ik moet zelf een pen meenemen.ik zeg is dat wat nieuws ofzo dit hoor ik voor het eerst,zij maar schreeuwen,ik zeg dit past niet bij de reclame die jumbo maakt over vriendelijkheid.maar om problemen te voorkomen ben ik maar rustig weggegaan.moet echt iets gebeuren aan de personeel van jumbo.meisje van 15 jaar die mij grote mond gaat geven.

Gewenste Oplossing:

als personeel van jumbo aan de regels van jumbo houdt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sharukh