Klacht: Grote maten

op 21 februari 2018 over Miss Etam in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou heel graag de grote maten terug in de winkel willen stond er verbaasd over dat er helemaal niets was.weet wel de ruimte nu is veel kleiner maar hang dan wat minder jassen ofzo weg .was zeer teleur gesteld koop liever in de winkel dan die internet hoop dat jullie binnen kort in breda in de ginnekestraat me kan verblijden met de grote maten
Vriendelijke groet
M pluer

Gewenste Oplossing:

Ik moet ook n compliment geven voor het personeel die waren top ook dat mag gezegd worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Miss Etam over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Marianko52