Klacht: Groot stuk prikkeldraad in hooi!

op 10 mei 2016 over FIT-AMI in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zojuist een flinke baal hooi in het hok van mijn cavia’s gelegd. Ze zaten lekker te knagen totdat de ene ineens achteruit schiet en hard begint te piepen. Hij kneep zijn oogje stevig dicht en ik kon zien dat hij veel pijn had. Even later kijk ik eens goed in het hok en wat zie ik tussen het hooi? Een dik en vlijmscherp stuk prikkeldraad van wel minstens 20 cm lang! Ik hoop dat mijn kleine vriendje geen blijvende schade overhoudt aan zijn oogje.. Wij vinden dit een slechte zaak en kopen dan ook nooit meer producten van FIT-AMI.

Gewenste Oplossing:

Tevreden wanneer er beter gecontroleerd op de kwaliteit en bovenal de veiligheid van de producten van FIT-AMI.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over FIT-AMI

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over FIT-AMI nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ilona van den Wijngaard