Klacht: groot stuk doorzichtig plastic

op 22 januari 2014 over Unox in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

in mijn kleindochter(3 jaar) der soep zat vandaag een groot lang stuk doorzichtig plastic ,ik heb hier geen woorden voor en ik ga er ook zeker werk van maken al moet de rechter er aan de pas komen ,ben blij dat ze er niet in is gestikt ,dus Unox wat gaan jullie hier aan doen ? aan jullie de keuze mvg amp boelhouwers

Gewenste Oplossing:

ik hoor het wel

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Unox

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Unox nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lindalook