Klacht: Grohe red kraan blijft naduppelen

op 14 januari 2019 over Grohe in de categorie Badkamer bedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Grohe red duo kraan blijft nadruppelen. Is ongeveer 5,5 jaar oud. Grohe geeft aan dat alle kosten voor mijn eigen rekening zijn. Ik snap niet dat dit dure product al na 5 jaar kapot kan gaan. Tevens geeft de boiler vaak niet meteen kokendheet water, wat resulteert in witte laag op je thee en meer watergebruik i.p.v. besparing. Dat voor zo’n duur product, had niet gemogen. Houdt de naam en kwaliteit die daarvoor staat niet hoog met deze service en producten.

Gewenste Oplossing:

Als mijn apparatuur weer naar behoren functioneert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Grohe

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Grohe nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door RRoos