Klacht: Groente en fruit afwegen bij de kassa

op 13 december 2017 over Dekamarkt in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dekamarkt vrede en vrijheid heeft als enige nog niet dat je bij de kassa t fruit en groenten kan wegen dit is erg vervelend omdat je er niet bij stil staat dat je t zelf moet doen omdat alle supermarkten dit wel hebben dat lijd tot ergernis bij de kassa de mensen na jou moeten langer wachten en ik persoonlijk vind t vervelend voor de casseris hoop dat jullie hier iets aan doen dank u

Gewenste Oplossing:

Op zich ben ik zeer tevreden vriendelijk personeel alleen soms zijn de runderlappen die in de reclame zijn slecht die zien er niet als magere runderlappen uit ben ik niet gewend van deka verder geen klachten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dekamarkt over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Yvonne Van Niel