Klacht: groene aanslag totaal NIET weg!

op 29 augustus 2018 over HG in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had kant en klare groene aanslag reiniger gekocht en gewacht tot warme dagen voorbij waren en de temperatuur en lucht vochtigheid zeer gunstig waren. Er zou binnen 36 uur resultaat zijn! Nu na vijf dagen, is er totaal GEEN verandering te zien! Dit is de tweede keer, ook al eens met ontstoppen van een afvoertje met 2 flessen die gecombineerd moesten worden leeg gegoten. Ook toen nul resultaat.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik de kosten van de beide producten terug ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar HG over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door HG in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat HG een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

HG

Heeft op 30 augustus 2018 om 11:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 31 augustus 2018 om 20:49 geantwoord

Jaren lang spullen van de Aldi of Action gebruikt en dat werkte altijd! Omdat ik nu in een bouwmarkt was om wat te halen en dit kant en klaar product zag staan, heb ik het meegenomen en... nu werkt het niet! Ik vindt het een bud verhaal wat door HG wordt opgehangen. Het probleem met de afvoer is een jaar geleden en nee ik heb toen niet op de product info gekeken dat en hoe ik geld terug kon krijgen. Ik weet genoeg, een ezel enz ..... Zegt het voort!

Met vriendelijke groet.
Jan vd Streek

Alle klachten die gemeld zijn door Jan van de Streek