Klacht: Grind en zand(waaronder grote keien) voor de deur neergegooid.

op 29 juni 2015 over Mitros in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er staat al meer dan 2 weken een berg grind/zand voor de deur, er spelen veel kinderen op de Roerstraat, zo gooien ze ook met de stenen, de auto van mijn broer en zus zijn al beschadigd, overal liggen kleine steentjes voor de deur die tegen onze autos ketsen Er waait veel zand in onze tuin, elke dag moet mijn moeder het weer opruimen, u had eens moeten zien hoe ze de berg zand hier hebben neergegooid, hij is niet eens geegaliseerd, wie zit hierachter? Is dit een vergelding, daar lijkt het mij wel op, ik wil alle schade en moeite verhalen op Mitros.

Gewenste Oplossing:

De schade en moeite moet gecompenseerd worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Mitros over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Mitros in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Abdel2015