Klacht: Gratis opslag OneDrive wordt teruggeschroefd door Microsoft

op 21 mei 2016 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg bericht van Microsoft dat mijn gratis opslag van 15 gb in OneDrive gekoppeld aan mijn e-mailaccounts binnenkort wordt teruggebracht naar 5 gb. Ongetwijfeld denken de juristen van Microsoft hier anders over, onder verwijzing naar de ‘kleine lettertjes’, maar ik vind dat Microsoft zich hiermee schuldig maakt aan misleiding. Eerst word ik als klant verlokt om te kiezen voor Microsoft-produkten als WindowsPhone en Outlook door gratis opslag van 15 gb aan te bieden om vervolgens na enige tijd doodleuk mee te delen dat binn enkort documenten en foto’s zullen worden verwijderd tenzij je tegen betaling alsnog opslagruimte bijkoopt. Een merkwaardig verdienmodel houdt Microsoft erop na. Voor mij is dit een vorm van misleiding, een gerenommeerd bedrijf als Microsoft onwaardig!

Gewenste Oplossing:

Gratis opslagruimte van 15 gb handhaven

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door HansOisterwijk