Klacht: gratis limorit na klacht

Vera_12 op 20 juli 2013 over 4alltickets.nl in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik lees een paar slechte ervaringen over 4Alltickets, maar ik heb hier zelf totaal geen ervaring mee. Afgelopen weekend ben ik naar Robbie Williams geweest. Nadat ik hen opbelde dat de prijs toch wat aan de hoge kant was, hebben ze mij aangeboden om mij gratis op te halen met een limo! Van service gesproken!

Gewenste Oplossing:

Bedankt, 4alltickets!

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar 4alltickets.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb 4alltickets.nl een herinnering gestuurd dat deze klacht nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door 4alltickets.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat 4alltickets.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

4alltickets.nl

Heeft op 10 november 2017 om 15:20 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Stevens, we sluiten jouw klacht op Klacht.nl omdat deze gedateerd is. Bedankt voor je reactie op de website. Helaas ziet klacht.nl dit nog steeds als een klacht in plaats van een compliment. Hierbij is het item ook opgelost en we hopen je in te toekomst ook weer van tickets te kunnen voorzien.

Alle klachten die gemeld zijn door