Klacht: Gratis lepeltjes

op 01 oktober 2017 over Blue Band in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen week kreeg ik een brief van blueband dat 2 gratis lepeltjes aan kon vragen voor m’n dochter… Hiervoor moet een unieke code invoeren alleen kom ik hoe dan ook niet op die site waar ik de unieke code moet invoeren om ze aan te vragen… Hoe kan dit…???

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer blueband de gratis lepeltjes die ze aanbieden voor de kleine meid, dat ik die daadwerkelijk ook 'ergens' aan kan vragen mèt de unieke code en dat ze die dan óók zou mogen ontvangen.... Dan ben ik tevreden....
Hoe het hier allemaal staat omschreven word ik niet wijzer van, een beetje vreemd vind ik het...!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Blue Band

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Blue Band nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door blondie-intje77