Klacht: Gratis lepeltjes

op 26 september 2017 over Blue Band in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb van jullie een brief ontvangen waarin staat dat ik door een unieke code in te vullen op bluebandaanmelding.nl gratis lepeltjes kan krijgen voor mijn 1-jarige dochter. Helaas kan ik niet op deze site komen. Op welke manier kan ik me toch nog aanmelden voor deze lepeltjes.

Gewenste Oplossing:

De oplossing is om de site online te zetten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Blue Band

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Blue Band nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mieke V