Klachten over Gratis-Condooms.nl

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Gratis-Condooms.nl zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Gratis-Condooms.nl in de categorie Zorghulpmiddelen

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Minderjarige zoon

Klacht van Bezorgende ouder op 16 januari 2017 over Gratis-Condooms.nl in de categorie Zorghulpmiddelen

Geachte gratis condooms.nl mijn minderjarige zoon heeft blijkbaar deze besteld minderjarige kinderen lezen geen kleine lettertjes wij als ouder wel nu zijn wij hier als ouder de dupe van ik snap niet dat zoiets kan dit zou niet mogen!! Ik... Lees meer

betaling

Klacht van jos pauwels op 13 januari 2017 over Gratis-Condooms.nl in de categorie Zorghulpmiddelen

heb 2 zendingen gekregen en een ervan een overschrijving deze heb ik ook betaald, Van de eerste heb ik geen overschrijving gekregen. Ik krijg vandaag een mailtje dat ik de twee zendingen niet betaald heb. Ik heb de openstaande betaald... Lees meer

geen condooms gevraagd

Klacht van Verstichel op 09 januari 2017 over Gratis-Condooms.nl in de categorie Zorghulpmiddelen

ik wil als ouder van een minderjarig kind , klacht indienen om dat we vorige week een pakket condooms hebben ontvangen met betaling erbij,ik heb het pakketje terug op de bus gedaan en vandaag terug een herinneringsbrief dat we moeten... Lees meer