Klacht: Gratis cadeau bij bestelling

op 01 juni 2018 over Atlas for men in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn bestelling nr:17549258 vandaag ontvangen,maar stel vast dat mijn gratis geschenk nl. het isotherme trio niet is meegeleverd ondanks mijn bonuscode correct was ingevuld. Ik veronderstel dat het om een misverstand gaat en verzoek vriendelijk om een rechtzetting.

Gewenste Oplossing:

Ik zal uitermate tevreden zijn bij ontvangst van het cadeau!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Atlas for men

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Atlas for men nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Foubert Mariejo