Klacht: gratis boek

op 24 juni 2017 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

als abonnee kreeg ik een brief in de krant bijgevoegd met de text Deze zomer blijft iedereen lezen, met mijn unieke code moest ik naar ad.nl/zomerboek na een aantal keren te hebben geprobeerd is het mij niet gelukt. zo is het wel makelijk om iets cadeau te doen.

Gewenste Oplossing:

als er een oplossing komt, en u zich aan uw afspraken houd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mikevaandrager