Klacht: gratis 3 weken de krant plus zomerboek

op 21 juli 2017 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De aktie lees drie weken gratis de AD plus een zomerboek is niet mogelijk op gang te krijgen. MIJN DATA ALS ABONNEE is geaccepteerd maar niet mogelijk data van vriend aan wie ik de mogelijkheid wil geven van drie weken de krant lezen plus boek. A.U.B. hier volgt de informatie van mijn vriend: NAAM: ELFI WESTER. E-MAIL: ELFIWESTER@HOTMAIL.COM. ADRES: GOUDSEPLEIN 88, 3031 ZH, ROTTERDAM. Keuze zomerboek: DAVID BALDACCI. MIJN UNIEKE CODE: HMX2HB. Bij voorbaat dank voor uw aandacht en begrip. ABONNEE: MARIA HELLMUND, GOUDSEPLEIN 209, 3031 ZH, ROTTERDAM

Gewenste Oplossing:

Wanneer de krant ontvangen word door vriendin plus zomerboek. Bedankt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door m.hellmund