Klacht: Grand Theft Auto V

op 17 augustus 2017 over store.steampowered.com in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ging naar de steam store ik wou Grand Theft Auto V al heel lang dus ik had nu eindelijk genoeg gespaard voor Grand Theft Auto V, ik koop het en ineens crasht mijn steam. Dus ik start steam opnieuw op en mijn geld was wel weg maar ik heb nu geen Grand Theft Auto V, er is ook nergens een aankoop of in mijn email niks te vinden dat ik Grand Theft Auto V heb gekocht maar ben nu wel 60,00 euro kwijt, mijn steam naam is kophoudennou ik zou graag mijn 60,00 euro terug willen of Grand Theft Auto V op mijn account gezet word.

Vriendelijke Groet,

Leon

Gewenste Oplossing:

ik zou graag mijn 60,00 euro terug willen of Grand Theft Auto V op mijn account gezet word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over store.steampowered.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over store.steampowered.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Leon Kalter