Klacht: Gouden handen worden niet bijgeschreven

op 17 juni 2017 over Zynga in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik heb deze week de jaarmarktknecht bij het level diamant gewonnen. Met het inzetten van de knecht bij de merryweathermijn kun je 3x gouden handjes winnen. De handjes heb ik nu al 4x gewonnen, maar ze worden niet bij mijn saldo opgeteld.

Gewenste Oplossing:

Als de handjes zijn bijgeschreven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zynga

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zynga nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vonnie680204