Klachten over Goed leven met Euro Shopping

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Goed leven met Euro Shopping zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Goed leven met Euro Shopping in de categorie Gratis / testproducten

43 klachten gemeld
2.3 /10
16 stemmen
16

Tijdslijn

Negen maanden, nadat mijn ouders zijn overleden, krijg ik, tegen alle afspraken in, nog steeds post op naam van mijn ouders. Goed Leven heeft mij begin oktober beloofd, geen post meer te sturen, maar de verwerking kon wel een maand... Lees meer

Het bedrijf Euroshopping, dat zich ook Goed Leven noemt, stuurt zeer misleidende reclame. Een argeloze lezer denkt dat hij een prijs wint van € 10250. In de kleine lettertjes en tussen de regels door is op te maken dat de... Lees meer

word paar keer in de week anoniem gebeld door goed leven dat wil ik niet meer,eerder klacht ingedient,ging het een paar weken goed nu is het weer mis,krijg ook mijn afspraken van het mcl via de telefoon[ook anoniem nummer] dus... Lees meer