Klacht: gmail werkt niet meer

op 05 oktober 2016 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

na de laatste update van afgelopen maandag werkt in windows live mail mijn email van gmail niet meer. Hij vraagt om het ww en als ik die opnieuw invoer ( heb niks veranderd) blijft hij zeggen dat het fout is. Heel irritant allemaal omdat voor de update alles wel gewoon werkte

Gewenste Oplossing:

als mijn gmail het gewoon weer doet in windows live mail

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Angelina01