Klachten over Glas Rijopleidingen Nieuwegein

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over Glas Rijopleidingen Nieuwegein zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Glas Rijopleidingen Nieuwegein in de categorie Rijscholen

0 klachten gemeld

Tijdslijn

De lessen die deze "heer" geeft rammelen aan alle kanten. Hij komt te laat of komt niet; Laat je vooruit betalen en probeert op slinkse wijze extra lessen te ontfutselen; Heeft geen geduld, is snel geirriteerd; Is niet betrouwbaar, komt ook naar derde zijn... Lees meer

Een aantal jaren geleden heb ik als kado voor me verjaardag rijlessen bij glas gehad. Nou ik had liever geen kado kunnen krijgen. Was 100000 keer beter geweest. Bij examinator heeft hij me laten zakken (door te zeggen dat ik... Lees meer

De heer Harry Glas houdt zich niet aan de afspraken en als je hem daarover belt zegt hij dat we ons niet hebben gehouden aan de voorwaarden betreft afbellen i.v.m. omstandigheden. Tevens meldt hij dat de fakturen naar mijn mailadres... Lees meer