Klacht: Glas in eten

op 29 juni 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik eet net een frikandelbroodje van de Jumbo (degene die je zelf af moet bakken, 2 in een pak). Nou neem ik een hap en heb gewoon een heel stuk glas is mijn mond. Ik heb er gelukkig niets van doorgeslikt maar dit had heel anders af kunnen lopen! Ik had gelukkig alleen maar een sneetje in mijn wang.

Gewenste Oplossing:

-

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mariskavandulken