Klacht: Gft container niet geledigd

op 09 februari 2018 over Gemeente - Rotterdam in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gemeente - Rotterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente - Rotterdam nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht tull

11 maanden geleden - Met verbazing heb ik kennis genomen van het antwoord van de Gemeente Rotterdam (E mail Zaterdag 10 Februari 6.33 uur) dat mijn klacht niet in behandeling wordt genomen. Aan u de vraag wat is het nut van deze klachtenprocedure als mijn klacht niet wordt behandeld?? Waarom is mijn klacht niet in behandeling genomen?? Een andere vraag is waarom mijn kliko niet is geledigd , de kliko stond Vrijdag 9 Februari op de Hogehof 40/42. Er zat vriidag 9 Februari bij terugname om 18.00 uur geen briefje van de Gemeente op mijn kliko waarop gewezen kan worden dat ik niet volgens procedure gehandeld zou hebben.

Alle klachten die gemeld zijn door tull