Klacht: Gewonnen en toch niet?

op 15 juli 2012 over Vakantieveilingen.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gisteren een bod gedaan, bij vakantieverblijven. 2 weken kamperen op landgoedcamping nienoord. Ik had een bod geplaatst van 52 euro, toen de veiling sloot, stond er achter dit bod netjes gesloten. Nu blijkt dat er een hoger bod is geplaatst. Vind het gek dat dit bod gewonnen heeft, daar er echter bij mijn bod gesloten stond. Heb omdat ik hier zo verbaasd over was, een foto gemaakt waar duidelijk mijn naam boven aan staat, inclusief bod. En bij bod mijn bedrag en daarachter gesloten!

Gewenste Oplossing:

Voor 52 euro 2 weken kamperen op landgoedcamping nienoord in Groningen.

Bericht van Vakantieveilingen.nl

6 jaren geleden - Beste meneer/mevrouw, Zojuist hebben wij u per e-mail een reactie gegeven. Met vriendelijke groet, Monique – Vakantieveilingen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Vakantieveilingen.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Deb1977