Klacht: Gevaarlijke rubberen vloer bij het kinderspeeltoestel

op 09 augustus 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ca 3 maanden geleden bij de mc Donalds geweest aan de Eindhovenseweg te Best. Mijn kleinzoon van 6 ging buiten spelen bij het speeltoestel. Toen hij wilde lopen gleed hij uit en is tot 3 keer toe erg hard gevallen. Ik ben dit gaan melden bij de medewerkers, deze bedankten mij voor het melden en zijn er foto\’s van gaan maken. Mijn kleinzoon was niet het enige kind wat erg hard viel over de rubberen vloer. De vloer was op sommige stukken spekglad, je zag dat het versleten was. Nu kom ik vanmiddag weer daar, en kon mijn ogen niet geloven. Er was niets aan gedaan! Ik vind dit echt ongelofelijk.Had dit dan ook niet verwacht van zo een keten, die toch als grootste doelgroep, kinderen heeft.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de rubberen vloer vernieuwd is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hogeveen