Klacht: Gevaarlijk rijgedrag koerier

op 06 juni 2016 over La Porta Gouda in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben zojuist (20:23) bijna aangereden door een van jullie scooter-koeriers op de kruising tussen de Krugerlaan, de Dutoitstraat en de Piet Retiefstraat in Gouda. Dit is mij al vaker overkomen, onder andere door jullie koeriers. Omdat jullie nu de tijd en de plaats hebben hoop ik dat jullie kunnen achterhalen wie de koerier was. Ik zou graag willen zien dat het eens voorbij is met het zeer gevaarlijke rijgedrag van diverse koeriers.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als:
1. Ik geen koeriers van jullie bedrijf gevaarlijke situaties meer zie creëren.
2. De persoon in kwestie door jullie aangesproken wordt op zijn rijgedrag, met misschien zelfs consequenties.

Alle klachten die gemeld zijn door Aartvanbochove