Klacht: Getekende polis wordt niet erkend

op 19 maart 2020 over Unigarant in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een annuleringsverzekering bij het boeken van mijn vliegtickets afgesloten bij Unigarant. Ik heb per mail een polis ontvangen, ondertekend door Unigarant, maar ik word telefonisch niet geholpen omdat de verzekering niet direct via hen is afgesloten, ook bij verwijzing naar de door hen ondertekende ontvangen polis. Ik moet mijn vliegtickets annuleren door het virus.

Gewenste Oplossing:

Polis naleven, schade dekken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Unigarant over deze klacht.

Bericht van Unigarant

6 maanden geleden - Beste meneer, mevrouw Robberson, Uit uw bericht maak ik op dat u de verzekering via de organisatie heeft afgesloten waar u uw tickets heeft besteld. Het klopt dat u dan uw schade dient te melden bij deze organisatie. Zij nemen uw claim verder in behandeling. Mocht u problemen ervaren bij het melden van uw schade bij deze organisatie dan vernemen wij dat graag van u. U kunt dan een e-mail sturen naar [email protected] Ik vertrouw u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Unigarant Verzekeringen Frederike Wiersma Klachtenmanagement

Alle klachten die gemeld zijn door klaproos1212