Klacht: Gesprongen glas bakoven inbouw

op 14 oktober 2016 over Siemens in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na het aanzetten van het reinigingsprgramma (stand 1, kortste programma), is het binnenglas gebarsten. De oven was nagenoeg brandschoon op een paar zwarte plekjes na op de achterwand, die ik graag schoon wilde hebben. Oven is nu 5 jaar oud. Klantenservice gebeld van Siemens maar valt helaas niet onder de garantie (überhaupt valt gesprongen glas/ruit niet onder de garantie). Ik vind dit echt niet kunnen. Er zat absoluut geen vet of vuil op de ruit, en dan nog…daar moet de ruit toch tegen kunnen zou je zeggen! Reinigingsprogramma voor het eerst gebruikt na 5 jaar.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als Siemens de kosten vergoed van het vervangen van de ruit.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Siemens

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Siemens nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Schuur01