Klacht: gesloten office van Europcar in leeds / vertraagde vlucht van KLM

op 25 augustus 2017 over CarTrawler in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De KLM vlucht KL 1551 van Amsterdam naar Leeds van vrijdag 18/08/2017 had een uur vertraging. Toen ik om 23.05 u bij de office van europcar in Leeds kwam was die gesloten. (eerst nog een shulttle bus om bij die office te komen!) Op de printout was enkel het telefoonnummer van de gesloten office.
De boeking was gedaan via de KLM website. Nu zegt cartrawler dat mijn vlucht niet aangegeven was (ik had blijkbaar het bookingsnummer opgegeven). Hoe kan dit nu het probleem zijn als ik via de KLM website – bij het online inchecken – de auto besteld had? Geeft KLM dan niet automatisch de vlucht door???
Mijn ticket nummer voor de KLM vlucht:0742408348341, booking code: KO7PC8
Ref nummer bij cartrawlerGB779226840.
Cartrawler wil dus de betaalde som niet terugbetalen voor een niet gebruikte auto die ik omwille van een vertraagde KLM vlucht nooit heb gebruikt.
Nooit meer huren via cartrawler dus.

Gewenste Oplossing:

heel ontevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CarTrawler

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CarTrawler nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pietnoe@gmail.com