Klacht: Geschil over niet geleverde producten

op 14 juli 2017 over Dutch Hair Shop in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 14 juni heb ik een bestelling geplaatst. Al jaren een trouwe klant van Dutchhairshop en altijd super tevreden geweest. Helaas nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Per mail of telefonisch zijn ze niet (meer) bereikbaar. Ik zie dat ik helaas niet de enige gedupeerde ben. De betaling heb ik gedaan met PayPal. Via Paypal heb ik een geschil geopend en ik hoor binnen 30 dagen hoe of wat. Ik ben blij dat ik niet via Ideal heb betaald als ik alles zo lees….

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug, ik wil de producten elders bestellen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dutch Hair Shop

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dutch Hair Shop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ZRoelofs