Klachten over Gerechtsdeurwaarderskantoor Over de Vest te Zoetermeer

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over Gerechtsdeurwaarderskantoor Over de Vest te Zoetermeer zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Gerechtsdeurwaarderskantoor Over de Vest te Zoetermeer in de categorie Deurwaarders

3 klachten gemeld
1.5 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

Heb een schuld bij over de vest Bel netjes op en krijg de deurwaarder zelf over de vest Er is niet met die man te praten Hij vroeg of ik van een andere planeet kwam En als ik niet de deur zou open als... Lees meer

Ik heb een beslaglegging gehad op mijn inboedel dus alles werd opgeschreven en dan kon ik een regeling treffen. Dus per mail een voorstel gestuurd en dat werd afgewezen. Dus ik bellen en werd doorverbonden met de baas de heer... Lees meer

deze deurwaarder stuurd eerst in opdracht van de gemeente zoetermeer een laatste betaal maning op naam van mij over een bedrag wat punt 1 van mijn zoon is en punt 2 al betaald is ik heb ze een beetje geholpen... Lees meer

Hallo deurwaarder overdevest wst zijn hun zo lelijke mensen hoe ze met mensen omgaan is egt niet menselijk ik wil mijn probleem oplossen hoe ze antwoordt geven naar je is niet normaal en als je reageerdt zeg zo ook nog... Lees meer

Ik heb nou al een aantal keren gebeld naar jullie over mijn openstaande bedrag bij jullie tot 4 keer toe op verschillende dagen waar 1 dag een andere collega van jullie opnam die was heel lief en hielp mij heel... Lees meer

Ten eerste hebben ze mensen het huis uitgezet, terwijl er 1 maand huur achterstand was. Naast de schuld met heel veel bijkomende kosten ook nog dakloos en een hoop gestolen spullen. Daarnaast maken zij binnen een korte tijd een schuld van... Lees meer

Deze ''deurwaarder'' bestaat het om de kat van een gezin te gaan veilen. Hij heeft er alle kranten mee gehaald, op 11 mei 2016. Mijn klacht is dat dat voorbij alle grenzen van redelijkheid en rechtvaardigheid gaat. Je veilt een... Lees meer

Dit kantoor beweert diverse brieven over een vordering te hebben verstuurd en zelfs een dagvaarding te hebben betekend (in de bus gegooid|) maar waar dit dan in de bus gegooid is mag Joost weten. Ze beweren zelfs dat er een uitspraak... Lees meer