Klacht: gemaakte schade in ons huis betalen ze niet terug, sturen onkundig personeel

op 23 oktober 2017 over Zwaluw Comfortsanitair in de categorie Badkamer bedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben bij de Zwaluw, “de badkamerspecialist” , DUS NIET!!!! , onze badkamer laten verbouwen, maar dat is een enorme vergissing gebleken! Ze komen geen afspraken na, zijn onkundig en maken er een zootje van!!!!
Afgelopen maart zijn ze begonnen bij ons en werd ons toegezegd dat de badkamerverbouwing binnen een week klaar zou zijn, nu is het eind oktober, hebben ze schade gemaakt en is het nog steeds niet klaar!!!!!
Ze hebben tijdens de verbouwing veel schade in ons huis gemaakt, maar ze willen niet voor de kosten opdraaien om het te herstellen, “willen wel een beetje de vlekjes aanstippen” was hun enige reactie. Daarnaast lekte de douche, werd er geen dorpel geplaatst en is de radiator aansluiting niet esthetisch verantwoord gedaan. De afgelopen maanden kwamen vele onderhoudsmonteurs van de Zwaluw langs om deze zaken op te knappen, maar gingen veelal onverrichterzake weg, omdat ze het niet konden maken of geen materialen bij zich hadden. De Zwaluw was ons duidelijk aan het zieken en aan het uitstellen van de resterende werkzaamheden, omdat ze duidelijk niet kundig zijn, en van de onderhoudsmonteurs hoorden we ook veel klachten over de werksfeer bij de Zwaluw zelf. Een grote leegloop van monteurs en veel klachten ook van andere mensen, die ook niet tevreden zijn.

Gewenste Oplossing:

Ik wil ze niet meer in mijn huis! als ze maar wel de gemaakte schade vergoeden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Zwaluw Comfortsanitair over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Zwaluw Comfortsanitair in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Bea Nijboer