Klacht: geluidsoverlast vliegtuigen buitenveldert

op 13 juli 2017 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik woonde tijdelijk in een huis in Buitenveldert, maar ben na 5 weken huilend vertrokken vanwege de vliegtuigoverlast. Vanaf 5 juli t/m 9 juli was het niet uit te houden. Meer vluchten vanwege de vakantie-periode? Voor je rust wandelen in het Amsterdamse Bos is er niet bij, daar is het nog erger. Toen ik maandag 10 juli vertrok, was het rustiger, maar blijkens een klacht hier beneden aangegeven op 11 juli weer vreselijk. Helaas vandaag (13 juli) ook last in Amsterdam-noord. Waarschijnlijk de oostbaan. Ik zal uitkijken naar een huisje op de Veluwe.

Gewenste Oplossing:

Weg uit de Randstad. Machtig Schiphol blijft toch groeien.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Valerie de Graaf