Klacht: geluidsoverlast van opstijgende vliegtuigen

op 07 juni 2016 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik woon in Amsterdam West, aan Sloterplas. Vanochtend, 7 juni 2016, hoor ik de vliegtuigen zeer luid, aan een stuk door overvliegen, in mijn huis met dubbele ramen, nu al bijna 30 min. lang! Ik ben me het bewust vanaf 7:15. Het geluid van een vliegtuig is nog niet weggestorven en het geluid van de volgende zwelt al weer aan. Het is onmogelijk om te slapen met zo een lawaai. Ik ben laat naar bed gegaan, rond half 1, wegens een avonddienst en wilde nog 1 uur slapen, maar dat is me onmogelijk gemaakt. Als deze toestand zich vaker zou herhalen, zou ik denken aan verhuizing. Ik woon hier al 16 jaar, maar zo erg heb ik het nog nooit eerder ervaren.

Gewenste Oplossing:

Geen lawaai die je wakker maakt tussen 23 uur 's avonds en 9 uur 's ochtends.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mvucetic