Klacht: geluidsoverlast schiphol

op 03 september 2015 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De hel is weer losgebroken boven rijsenhout/burgerveen om de 30 seconden dendert er weer een vliegtuig over mijn huis heen en dat uren achter elkaar het is niet normaal dat dat kan en mag ik ken bedrijven die minder overlast gaven en moesten verhuizen of zijn gewoon verdwenen door alle eisen die er gesteld werden geld blijkbaar niet voor schiphol

Gewenste Oplossing:

verhuizen naar een plek waar ze minder overlast veroorzaken

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bram107