Klacht: Geluidsoverlast laagvliegende vliegtuilgen

op 27 juni 2017 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds het mooi weer is buiten wil ik graag van mijn eigen tuin genieten. Dit gaat helaas niet! de afgelopen drie weken vliegen de hele dag continu vliegtuigen luidbulderend en laag over ons huis heen.
Het is niet te doen, elke drie minuten komt er weer een vliegtuig over en dit is vooral met warm mooi zomerweer. Ik heb hier echt genoeg van. Laten ze in godsnaam eens een keertje een andere route nemen!!
U mag het aantal decibel bij ons in onze tuin komen opmeten, dit zal de norm zeker overschrijden.

Gewenste Oplossing:

Een week geen herrie door die klere vliegtuigen!!! In de ochtend begint het lawaai al. En dan de hele dag door!! Woonomgeving: Beverwijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Visser1186