Klacht: Geluidsoverlast en stank

Mw. Gelms op 28 juni 2019 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij zitten vlak bij Rotterdam vliegveld….die Transavia vliegtuigen kan ik haast aanraken de laatste tijd. Elke dag zitten wij volgens mij in de aanvliegroute van Schiphol….elke minuut komt er weer een over….Al die herrie en niet te vergeten de stank. Ik woon in Zoetermeer ….dat moet toch ver genoeg zijn om die ellende niet mee te maken!….neem eens een andere route!!!

Gewenste Oplossing:

Laten ze een andere route nemen, precies boven mijn huis (Rokkeveen Zoetermeer) maken ze met een hoop lawaai een bocht richting Schiphol. Wij hebben al genoeg longproblemen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door