Klacht: Geluidsoverlast bezorger

op 29 mei 2020 over Eindhovens Dagblad in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het begint onwerkelijk te worden, zo veel overlast, bij zo veel mensen, zo langdurig en het ED ligt er nog steeds niet wakker van? Iedere nacht word ik om 4:15 wakker van jullie bezorger met zijn piepende remmen op de scooter en om 7 uur moet ik weer op. Ik ben moe, oververmoeid, het heeft inmiddels gevolgen voor mijn gezondheid. Ik heb me zelfs een aantal dagen ziek moeten melden daardoor deze week. Hoe kan het bestaan dat dit maar doorgaat? Dit begint op een vorm van mishandeling te lijken.

Gewenste Oplossing:

Elektrische scooter voor bezorger of hem een andere route geven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eindhovens Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eindhovens Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Els82