Klacht: Geluidshinder Amstelveen Zuid

op 26 september 2017 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan niet omschrijven hoe gigantisch geïrriteerd ik ben. Wij wonen in de buurt van westwijk te amstelveen en het lijkt wel of de vliegtuig in je tuin zal landen.. over zondagochtend overlast dat om 06.00 uur al begint, maar te zwijgen. Ik wil graag weten wat we kunnen doen om deze overlast te verminderen want dit is echt niet normaal meer!

Gewenste Oplossing:

Als het overlast gehalveert is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door drefter2013