Klacht: Geluid van de player (gemist) Stoort!

op 24 april 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds een korte tijd ( enkele dagen) stoort de player van RTL ontzettend. Er zitten framesdrops in, waardoor het verschrikkelijk om aan te horen is. En ik heb alles geprobeerd, ja ook dat. Het ligt bij jullie andere sites heb ik het niet. Zo kijkt “terugkijken”echt niet fijn.

Gewenste Oplossing:

Als het opgelost word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Flower1968